• Ekonomija

  „VEDRO“ MLEKO ZA ĐAKE PRVAKE

   

  Donacija Niške mlekare školskim kuhinjama

  Niš, oktobar 2017. godine – Povodom Svetskog dana školskog mleka, Niška mlekara, koja posluje u okviru regionalnog lidera mlečne industrije Imleka, donirala je pakete „Vedro“ mleka đacima prvacima u Nišu, Vranju, Leskovcu i Aleksandrovcu.

  Mleko je distribuirano školskim kuhinjama, kako bi prvacima bilo omogućeno da uz obroke konzumiraju i mleko, koje je od izuzetnog značaja za pravilan rast i razvoj dece.

   Predstavnici mlekare poželeli su srećan početak školovanja učenicima iz Niša koji su ove godine prvi put seli u školske klupe. „Vedro“ mleko Niške mlekare vrhunskog je kvaliteta i prikuplja se sa odabranih farmi iz okoline Niša, a sam proces njegove prerade od farme do potrošača prolazi najrigoroznije kontrole.

  Na taj način se na vrhunskom nivou čuvaju sve hranljive namirnice, belančevine i kalcijum, koji su neophodni sastojci za rast i razvoj dece.

  Podsećanja radi, od kako je postala deo Imleka, Niška mlekara počela je sa primenom najrigoroznijih svetskih i evropskih standarda kvaliteta i otkupom mleka isključivo ekstra klase.

  „Niška mlekara uspešno primenjuje društveno odgovornu politiku poslovanja najveće mlekare u regionu – Imleka, i kontinuirano vrši donacije mleka i mlečnih proizvoda, usmerene pre svega na obezbeđivanje pravilnog rasta i razvoja dece u Nišu i okolini.

  Ovoga puta želeli smo da povodom Svetskog dana školskog mleka iznenadimo đake prvake Vedro mlekom i poželimo im uspešan polazak u školu”, izjavio je menadžer proizvodnje Niške mlekare Nebojša Golubović.

  LJ.P.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com