Gradovi

Veselinović: Moguće su krađe na izborima

Lider Pokreta za preokret Janko Veselinović izjavio je danas da je na predstojećim izborima moguća krađa i tvrdi da se vlast priprema da na taj način nadoknadi onaj deo podrške koji je, prema Veselinoviću, izgubila.

BEOGRAD – Lider Pokreta za preokret Janko Veselinović izjavio je danas da je na predstojećim izborima moguća krađa i tvrdi da se vlast priprema da na taj način nadoknadi onaj deo podrške koji je, prema Veselinoviću, izgubila.

„Jedna opasnost jeste da glasovi stignu u vrećama sa KiM, kao što su na proteklim izborima organizovanim na KIM stizali iz Srbije, u organizaciji Aleksandra Vučića i Aleksandra Vulina”, rekao je Veselinović novinarima u skupštini.

Zbog toga, kaže, nije slučajno što su stanovnici celih opština na KiM postali članovi SNS.

Druga mogućnost, koja se po njemu priprema, jeste kupovina glasova „na raznim mestima – na pijacama, kod kuća, za novac i razne druge stvari, poput kućne hemije i suhomesnatih proizvoda…“.

Cilj opozicije u narednom periodu je da obezbedi što veću izlaznost građana, i da „svaki dat glas na izborima bude zaštićen“, rekao je Veselčinović.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh