Gradovi

Vesić: Investicije podstiču obnovu gradske infrastrukture

BEOGRAD – Gradski menadžer Goran Vesić obišao je danas radove na asfaltiranju Palisadske ulice na opštini Čukarica i najavio da će radovi biti završeni 10. marta.

Osim u Palisadskoj ulici, radovi traju u Vodovodskoj i Zorinoj ulici na Čukarici, a Vesić kaže da je vrednost tih radova 37 miliona dinara.

„Ovo je rezultat dobre saradnje sa opštinom Čukarica, ali građani treba da znaju da mi sarađujemo sa svim opštinama i reagujemo na prijave građane, sanirajući i rekonstruišući ulice“, rekao je Vesić, a saopštila Gradska uprava.

On je dodao da je na Čukarici sigurno potrebno uraditi više nego što je to sada slučaj, ali i da građani te opštine vide da posle dugo vremena stvari počinju da se kreću napred i da neko rešava njihove probleme.

Vesić je podsetio da sva gradska infrastruktura nastaje iz prihoda koje ostvaruje Grad Beograd, te da je važno da grad podstiče investicije.

„Svaka zgrada koja se sagradi u Beogradu plaća naknadu i što više kranova u gradu, moći ćemo više da ulažemo u infrastrukturu, ulice, škole, bolnice… Uložićemo veliki napor da izgradimo što više infrastrukture“, zaključio je Vesić.

Radove na izradi novih asfaltnih slojeva u Palisadskoj ulici, dužine 500 i širine šest metara izvodi „Beograd put“.

Foto/ Tanjug video

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh