Novosti online

Vlada Srbije uplatila dva miliona dolara Fondaciji Klinton, tvrdi Rodžer Stoun

Poznati američki analitičar, lobista i savjetnik Donalda Trampa tokom njegove kampanje za predsjednika SAD-a, Rodžer Stoun, izjavio je u populanoj emisiji “Info Vors” (Rat informacijama) autora Aleksa Džounsa, da je FBI pokrenuo postupak protiv Hilari Klinton zbog optužbi da je, između ostalog, dobila novac od Vlade Srbije s ciljem da predsjednik SAD-a Barak Obama primi u posjetu predsjednika Vlade Srbije.

klinton-vucic

Stoun je Aleksu Džounsu u telefonskom javljanju rekao da je FBI pokrenuo postupak protiv Hilari Klinton između ostalog i zbog njenog posredovanja da Fondacija Klinton dobije na račun dva miliona dolara od Vlade Srbije.

“Jedan od razloga pokretanja postupka protiv Hilari Klinton jeste činjenica da je Srbija uplatila dva milona dolara za rukovanje njihovog predsjednika sa Barakom Obamom i da je taj novac poslat Fondaciji Klinton. To je kriminalna radnja i pokušaj da Hilari Klinton izbjegne postupak biće veliki izazov za institucije”, naveo je Stoun.

Iz emisije Rat informacijama (Foto: printskrin)
Iz emisije Rat informacijama (Foto: printskrin)

 

 

Rodžer Stoun je bio i član izbornog štaba Donalda Trampa tokom predsjedničke kampanje kojeg je napustio 8. avgusta 2015. godine.

Predsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić nije krio svoje simpatije prema Klintonovima svojim učešćem na forumu Fondacije Klinton kao i izjavama prodrške Hilari Klinton.

Nedavno je na konstataciju novinara RTS-a i magazina “Oko” Gorislava Papića da u trenutku kada Klintonovi gube podršku u svojoj zemlji, Vučić im pruža podršku, premijer Srbije odgovorio da je to uradio zato što je pametan.

Dio u kome se navodi posredovanje Klintonove između administracije predsjednika SAD-a i premijera Srbije možete pogledati od 19. minuta.

http://mojahercegovina.com

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh