Novosti online

Вучић и Скoт купили карте за Њујорк

Директан лет из Београда за Њујорк мали је, али важан корак за Србију, за њену будућност, за репутацију наше земље, али и за привлачење инвеститора, поручио је данас премијер Александар Вучић, док је амбасадор САД Кајл Скот изразио наду дса ће та линија довести и више Американаца у Србију. Вучић и Скот су, на Сајму туризма, били међу прва три купца карата за први лет за Њујорк у јуну.

„Овај пословни потез Ер Србије и Аеродрома Београд важан је и због тога што ће тиме Београд постати центар региона, па ће и људи из других земаља у окружењу одавде директно моћи да лете за Њујорк”, рекао је Вучић на штанду националне авиокомпаније. Грађанима Србије Вучић је честитао почетак директних летова за Њујорк, поручивши да ће та линија бити „дугорочна и дуговечна” и да ћемо „палету” таквих прекоокеанских летова само ширити у будућности.

„Хвала и свима у Србији који су веровали у Аеродром и Ер Србију, и нашу жељу да градимо бољу и богатију земљу”, поручио је премијер. Амбасадор Сједињенијх Америчких Држава у Србији Кајл Скот истакао је да је његова дужност да предложи свима у Америци да посете Београд и Србију, и упознају лепоту овог региона, што ће, уверен је, са директним летом Ер Србије убудуће бити лакше. Према његовим речима, Њујорк увек био први корак за многе Србе који су ишли у посету тој земљи.

Танјуг

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh