• Novosti online

  Вучић предложио увођење нових људи у СНС

  Председник Србије Александар Вучић је данас на седници Главног одбора СНС предложио да се у наредном периоду спроведу персоналне промене у странци и уведу нови и млади људи, који ће моћи још више да се боре за своја места и за Србију.

  Људе који, како је рекао, имају страст, зељу, енергију и ентузијазам да покажу колико воле своју земљу, град и село и колико су у стању да се боре за Србију.

  „Говорићемо на предстојећој седници проширеног Извршног одбора и проширеног градског одбора Београд и желим да вам кажем да ће свакако бити промена и у локалним самоуправама и на нашим локалним листама за предстојеће изборе, као што ће бити промена и на листама за републички парламент. То је мој предлог, да изађемо и са великим бројем нових и млађих људи”.

  Вучић каже да је то његов предлог који могу да одбију у странци, али да треба увести нове људе, који, истиче, имају страст, жељу, енергију и енетузијазам, да покажу колико воле своју земљу, град и село и колико су у стању да се боре за Србију.

  „Многима се то неће свидети, али нажалост, говориће се и о некима од вас у народном периоду на скупштини или конгресу странке. Неки ће добровољно да оду са својих функција, а неки неће добровољно”.

  Вучић је истакао да је природно да долази до промена и да се ослобађа простор за неке друге људе.

  Честитао је члановима СНС из Шапца на убедљивој победи у Мајуру, пошто су добили за 15 кандидата против Савеза за Србију са 15-0.

  Како је рекао, људи из СНС добили су у Мајуру као опозиција шест пута више гласова и то упркос тешким условима имали су 1.800 гласова према мање од 300 гласова.

  „Тамо где смо опозиција, људи су показали већу енергију, жељу и посвећеност у раду, него у огромног делу Србије где су на власти и где мисле да ће све на изборима да реши Вучић”, казао је он, преноси Танјуг.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com