• Gradovi

  Vučić u Operativnom centru VS, stabilnost je sveta reč

  Premijer Srbije Aleksandar Vučić i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik posetili su danas Operativni centar Ministarstva odbrane, gde su zajedno sa pripadnicima Vojske Srbije doručkovali i čestitali im Uskrs.

  BEOGRAD – Stabilnost Srbije je sveta reč, jer je uslov našeg ekonomskog, demokratskog, političkog i svakog drugog razvoja, rekao je danas premijer Aleksandar Vučić po obilasku Operativnog centra Ministarstva odbrane, gde je zajedno sa pripadnicima Vojske Srbije doručkovao i čestitao im Vaskrs.

  Čestitajući Vaskrs građanima Srbije i Republike Srpske, Vučić, sa kojim je u poseti bio i predsednik RS Milorad Dodik, je istakao da čestitke posebno zaslužu pripadnici Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova za koje, kako je rekao, ne postoji neradni dan i odmor i koji „s toliko ljubavi rade svoj posao, štite i vole svoju zemlju“.

  Premijer je objasnio da je danas sa ministrima odbrane i unutrašnjih poslova Zoranom Đorđevićem i Nebojšom Stefanovićem, načelnikom Generalštaba Vojske Srbije generalom Ljubišom Dikovićem i predstavnicima oružanih snaga razgovarao o izdvajanju više novca za njihov razvoj i poboljšanje uslova.

  „Mislim da će vojska moći da odogovori svim izazovima, da bude snažan faktor odvraćanja za svakog ko želi da izvrši agresiju na Srbiju. I naša vojska će biti sve snažnija i jača“, rekao je Vučić.

  On je dodao da je načelnik Generalštaba VS Ljubiša Diković bio skeptik kada je bilo otvaranje fabrike za složene borbene sisteme u Velikoj Plani, ali da su danas zajedno konstatovali da su sreći što je to uspelo mnogo bolje nego što je bilo planirano.

  Govoreći o otvaranju nove fabrike municije u Uzićima, kao i ulasku preduzeća Jugoimport SDPR u Utvu i Teleoptik, premijer je poručio da će namenska industrija Srbije biti stub razvoja i opremanja srpske vojske i da je u tome naša snaga.

  „S mnogo manje novca, zahvaljujući našim inženjerima i srpskoj pameti, možemo da se takmičimo i sa onima koji ulažu značajno više novca od nas“, podvukao je Vučić.

  On je naglasio da će Vojska Srbije i Ministarstvo unutrašnjih poslova zajednički delovati u odbrani zemlje od terorizma i terorističkih aktivnosti, i da će umeti da pruži punu bezbednost građanima Srbije.

  Vučić, Dodik i Diković su imali i sastanak zatvoren za javnost, a potom su se, u skladu sa tradicijom, tucali jajima.

  Pobednik je bio Vučić, a objasnio je da se u odabiru pobedničkog jajeta rukovodio savetom koji mu je svojevremeno dala baba, rekavši da je najjače jaje ono koje je najsvetlije.

  Dodik je primetio da mu je to treći put kako gubi od srpskog premijera.

  Preview

  VUCIC I DODIK

  Slide

  ALEKSANDAR VUCIC

  Slide

  ALEKSANDAR VUCIC

  Slide

  LJUBISA DIKOVIC

  Slide

  ALEKSANDAR VUCIC

  Slide

  VUCIC DODIK I DJORDJEVIC

  Slide

  VUCIC DODIK STEFANOVIC I DJORDJEVIC

  Slide

  ALEKSANDAR VUCIC

  Slide

  ALEKSANDAR VUCIC

  Slide

  VUCIC DODIK STEFANOVIC I DJORDJEVIC

  Slide

  VUCIC I DODIK

  Slide

  ALEKSANDAR VUCIC

  Slide

  VUCIC DODIK STEFANOVIC I DJORDJEVIC

  Slide

  VUCIC I DODIK

  Slide

  ALEKSANDAR VUCIC

  Slide

  VUCIC I DIKOVIC

  Slide

  ALEKSANDAR VUCIC

  Slide

  VUCIC I DIKOVIC

  VUCIC I DODIK

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com