Gradovi

Vulin: Bač je neopravdano zapostavljen

Vulin: Pokret socijalista na lokalne izbore u Baču izlazii samostalno

BAČ – Predsednik Pokreta socijlista Aleksandar Vulin večeras je na tribini te stranke u Baču rekao da je ta opština izuzetno značajna, ali da je u dužem nizu godina neopravdano zapostavljena, te da će se to promeniti nakon predstojećih izbora.

Vulin je rekao da je Bač bio prepoznatljiv po tome što su se njegovi predsednici bavili nasiljem i bili poznatiji po onome što, kako je kazao, nisu smeli da rade nego po onome što su trebali da čine.

„Vreme je da se Bač promeni i da se čitav ovaj deo Vojvodine vrati tamo gde mu je mesto. Ovo je vreme izbora i vreme je da oni koji već 16 godina Vojvodinu guraju unazad prestanu to da rade“, rekao je Vulin.

On je istakao da su žitelji Bača vredni i pošteni ljudi, a da je, kako je naglasio pljačkaška privatizacija od te opštine napravila sirotište.

„Ovo je opština koja danas nema čime da se pohvali, a nekada je imala jaku industriju koja je uništena, ali još uvek ima ljude koji mogu biti uzor svima“, rekao je lider Pokreta socijalista.

Prema Vulinovim rečima, Pokret socijalista će na lokalne izbore u Baču izaći samostalno, a kako je rekao, uveren je da će ostvarenim rezultatom ta stranka potvrditi da je zaslužila poverenje građana.

„Pokret socijalista deluje u više od 120 opštinskih organizacija i možemo reći da smo postali partija na koju mora i treba ozbiljno da se računa u političkom životu Srbije“, zaključio je Vulin.

Tribini Pokreta socijalista u Baču prisustvovali su gosti – predstavnici opštinskih organizacija Srpske naprene stranke i Socijaldemokratske partjije Srbije, a pored Vulina, od stranačkih funkcionera Pokreta socijalista tribini su prisustvovali i potpredsednik stranke Predrag Vuletić i predsednik Pokrajinskog odbora Bojan Torbica.

Preview

PRISTALICE PS

Slide

PRISTALICE PS

Slide

TRIBINA PS

Slide

PRISTALICE PS

Slide

ALEKSANDAR VULIN

Slide

ALEKSANDAR VULIN

PRISTALICE PS

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh