Gradovi

Vulin: DSS i Dveri hoće da zaustave oporavak stočnog fonda

BEOGRAD – Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je danas da bi dolazak nemačke kompanije „Tenis“ bila dobra vest za svaku zemlju i odbacio kritike Demokratske stranke Srbije i Pokreta Dveri, navodeći da te stranke pokušavaju da zaustave oporavak stočnog fonda.

Vulin je Tanjugu rekao da to jeste dobra vest za srpskog seljaka koji će imati kome da proda svoj proizvod i da naplati svoj rad.

On je ocenio da DSS i Dveri ovaj put pokušavaju da zaustave oporavak srpskog stočnog fonda i otvaranje najsavremenijih fabrika koje će zapošljavati državljane Srbije.

„U vreme vlasti DSS i Dveri stočni fond u Srbiji je uništen, poljoprivrdni kombinati poklonjeni kriminalcima, seljaci osiromašeni, a radnici ostali na ulicama“, naveo je Vulin i ocenio da u vreme njihove vlasti investitori u Srbiju nisu dolazili.

On je naveo da dolazak „Tenisa“ nije dobra vest za DSS i Dveri jer znaju da u Srbiji u kojoj se radi, u kojoj se dobro živi, u kojoj se stvara i zarađuje, nema mesta „za njihovu mržnju njihove ograde i njihov strah od boljeg i uspešnijeg“.

„DSS i Dveri kao i uvek do sada pokazuju kriminalni nemar i neodgovornost prema svojoj zemlji i svom narodu. Sada pokušavaju da oteraju još jednog investitora kao što su to činili u godinama svoje vlasti u kojoj su sproveli samo pljačkašku privatizaciju i ništa drugo“, naveo je Vulin.

Foto Tanjug/O. Toskić, arhiva

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh