Novosti online

Запаљен ауто правног заступника општине Грачаница

ГРАЧАНИЦА – У Грачаници је запаљен аутомобил правног заступника те општине, Негована Шарановића, а полиција је извршила увиђај и започела истрагу.

Руководиоци општине у Грачаници добијали су претеће поруке и протеклих неколико месеци, али полиција још није открила ко их шаље, преноси РТС.

Председник општине Грачаница Владета Костић изјавио је да је то трећи или четврти пут да се пале аутомобили или имовина.

Костић каже да се нада да ће починиоци тих дела најзад бити откривени и изведени пред лице правде.

„Мислимо да полиција није апсолутно ништа предузела у претходна два случаја паљења имовине наших функционера и да је ово резултат нерада полиције”, рекао је Костић.

На питање ко би могли бити починиоци, Костић каже да су почеле да стижу претеће поруке са непознатих бројева када је општина почела да решава проблеме узурпираних станова.

Он наводи да је то пријављено полицији и додаје да је ово резултат тога да полиција или није реаговала или није озбиљно схватила те претње. Костић апелује на полицијску станицу у Грачаници, косовског министра полиције, КПС и све који су дужни да брину о безбедности да крену да раде свој посао не би ли спречили овакве инциденте, пренео је Танјуг.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh