Novosti online

Звезда серије „Пријатељи” нови водитељ „Топ гира”

Под ознаком „хитно”, британски медији јуче око поднева објавили су да ће амерички глумац Мет Лебланк (48), најпознатији по улози Џоија у ТВ серији „Пријатељи”, бити један од водитеља емисије „Топ гир”. Иако је глумац на „Твитеру” недавно наговестио да ће се убрзо десити нешто „врло занимљиво (кул)”, званичну објаву дао је Би-Би-Си. Тако ће глумац који долази са друге стране Атлантика бити први Американац који је постао водитељ чувеног британског телевизијског серијала о аутомобилизму чије емитовање, са прекидима, траје скоро четири деценије.

Емисија је рекорде у гледаности, ипак, досегла за време водитељског тројца који су чинили Џереми Кларксон, Ричард Хамонд и Џејмс Меј. Међутим, због инцидента који је Кларксон изазвао прошлог пролећа, када је физички насрнуо на продуцента на снимању, менаџмент британског јавног сервиса одлучио је да га суспендује. Скоро до почетка лета трајала је неизвесност о продужењу уговора и снимања наредне, 23. сезоне, у чувеном саставу водитеља.

Познат и раније по испадима, од вербалних који су широм света тумачени као специфичан смисао за хумор, до оних који су задирали у домет дипломатских скандала (на пример, у Аргентини су возили аутомобил са регистарском ознаком која је асоцирала на Фокландски рат вођен између те земље и Уједињеног Краљевства 1982. године), али чини се највише због новца, Кларксону није продужен уговор.

Непосредно за њим сарадњу су отказали Хамонд и Меј. У августу је објављено да су нашли ухлебљење на „Амазоновом” стриминг сервису.

Након њиховог одласка, не желећи да испусте емисију која је бележила више од 350 милиона гледалаца широм света, челници Би-Би-Сија су ангажовали водитеља Криса Еванса (49). Бивши радијски и телевизијски водитељ је потписао уговор на три године, а на свом твитер-налогу јуче је потврдио да се радује што му се придружује глумац Лебланк.

Интересантно је да је амерички глумац, од прошле године власник „Златног глобуса”, заљубљеник у аутомобиле и велики обожавалац „Топ гира”. Претходних година, по том основу два пута је учествовао у емисији. Наиме, док је домаћин емисије био Кларксон, глумац је најбрже возио аутомобил у односу на друге познате личности у прилогу „Звезде у аутомобилима с разумним ценама”, а прошле године био је учесник специјала „Top Gear: The Races”.

Како је саопштио Би-Би-Си, чувени Џои из „Пријатеља” већ се прикључио производњи новог серијала.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh