• Republika Srpska

  Srpski kandidat Mladen Grujičić proglasio pobedu za načelnika Srebrenice

  SREBRENICA – Kandidat za načelnika Srebrenice, koji ima podršku svih srpskih stranaka, Mladen Grujičić, proglasio je večeras pobedu, uz tvrdnju da ima više od 3.000 glasova od aktuelnog gradonačelnika i protivkandidata Ćamila Durakovića.

  Reč je o stranačkim podacima o izbornom rezultatu.

  Iz SDA, međutim, tvrde da to nije tačno i da treba sačekati da stignu glasovi u odsutnosti i glasovi onih koji glasaju putem poste.

  Upitan kako će izgledati 11. jul u Srebrenici naredne godine, ako zaista dobije najveći broj glasova, Grujičić kaže da poštuje sve žrtve rata i da će Opština imati svoj udeo u tom obeležavanju, te da, pored Durakovića, ima još Bošnjaka, koji mogu da rade organizaciju obeležavanje te godišnjice.

  Grujičić kaže da će sve biti kao pre i da Srbi i Bošnjaci u Srebrenici mogu da nastave da žive u miru, uprkos tome što mnogi pokušavaju da ih zavade.

  „Na terenu Srbi i Bošnjaci izuzetno se poštuju i svi zajedno gledaju u budućnost”, rekao je Grujičić za regionalnu N1TV.

  Upitan da li će predsednik SNSD doći u Srebrenicu da proslavi, ukoliko srpski kandidat pobedi, Grujičić je podsetio da je predsedik Srpske to obećao u kampanji.

  Foto screenshot-republika.ba

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com