• Politika

  Čedomir Jovanović kandidat LDP za gradonačelnika Beograda

   

  Čedomir Jovanović kandidat LDP za gradonačelnika Beograda

   

  Predsednik Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović biće kandidat te stranke za gradonačelnika Beograda na predstojećim lokalnim izborima, potvrdio je danas agenciji Beta portparol te stranke Jovan Najdenov. „Politika LDP-a mora biti predstavljena na predstojećim izborima u Beogradu. Čedomir Jovanović, koji ima politički autoritet kao predsednik LDP i koji je pozivao gradjanske i demokratske snage u zemlji na političko ujedinjenje i u brojnim trenucima ustupao drugima pravo da predvode opozicionu scenu u Srbiji, sada je pravi izbor nekoga ko bi mogao da bude nosilac te politike“, rekao je Najdenov.

  On je kazao da će LDP insistirati na svojim programskim načelima i da će razgovarati sa svim strankama u okviru gradjanske i demokratske opozicije sa kojima dele ista načela.

  „Na narednim beogradskim izborima insistiraćemo na našim programskim načelima i pozvaćemo sve stranke u okviru gradjanske demokratske opozicije da razgovaramo oko tih načela“, kazao je Najdenov i dodao da će sačekati da vide za kakva načela će se zalagati stranke i pokreti koji se trenutno formiraju.

  Izbori za gradonačelnika Beograda trebalo bi da se održe u 2018. godini.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com