• Novosti online

  Članovi Djindjićeve vlade odali poštu nekadašnjem premijeru

   

  Članovi Djindjićeve vlade odali poštu nekadašnjem premijeru

   

  Članovi vlade ubijenog premijera Zorana Djindjića danas su u dvorištu Vlade Srbije, na mestu gde je ubijen, odali poštu Djindjiću i položili cveće.

  Zoran Živković, koji je preuzeo dužnost premijera posle Djindjićevog ubistva, rekao je novinarima da se ove godine godišnjica ubistva Zorana Djindjića poklapa sa predsedničkim izborima i da su se „bar tri predsednička kandidata radovala“ kada je ubijen.

  „Srbija na ovim izborima ima priliku da sebe izvede na pravi put. Za narednu godinu najavljeno je otkrivanje spomenika Djindjiću. Gradjani ne smeju da dozvole da ga otkriju oni koji su se radovali Djindjićevom ubistvu“, rekao je Živković.

  On je rekao da se od 2005. malo radi na otkrivanju nalogodavaca ubistva, da zna da se u tužilaštvu na tome ne radi, a da ministar unutrašnjih poslova nije znao da mu kaže koliko ljudi radi na tome.

  Živković je kazao da smatra da je u ubistvo Zorana Djindjića umešena porodica Milošević, ali da nema dokaza kojima to može da potkrepi.

  Poštu Djindjiću odali su Slobodan Milosavljević, Gordana Matković, Goran Pitić, Dragoslav Šumarac, Branislav Lečić i Andjelka Mihajlov.

  Predsednik Vlade Srbije Zoran Djindjić ubijen je u dvorištu zgrade Vlade Srbije 12. marta 2003. godine.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com