• Novosti online

  Grujičić odgovorio Durakoviću

  SREBRENICA – Srpski kandidat za načelnika Srebrenice Mladen Grujičić odgovorio je preko Fejsbuka na uvrede Ćamila Durakovića.

  „Ćamil Duraković vodi medijski rat protiv mene i protiv budućnosti Srebrenice koristeći laži i niske udarce, što je odlika nedovršene i površne ličnosti, znanja na nivou srednjoškolaca“, napisao je Grujičić na Fejsbuku.

  On je javno pozvao Durakovića da pokaže svoju diplomu i obrazovanje, radno iskustvo i stvaralaštvo u bilo kojoj sferi života.

  „Mene želi poistovetiti sa Vojislavom Šešeljem, najmlađim dr nauka u bivšoj SFRJ, a mislim da nije pročitao nijednu njegovu knjigu. Ćamil je čovek sklon aferama, od Šatorskog naselja do krađe struje, kontroverzna ličnost koja se prikazuje u skroz drugom izdanju nego što jeste, tip osobe sklone manipulacijama i izmišljanjima“, napisao je Grujičić, prenosi Sputnjik.

  Kako je naveo, Durakovićeve „karakterne crte daleko su od ideje istinske multietničnosti čoveka, čiji je idol Naser Orić, koji je predvodio ubice mog oca i moje familije“.

  „On ne želi da se suoči sa realnošću, i ja ga pozivam da prihvati poraz i pruži ruku, da popijemo kafu i da idemo zajedno politikom razvoja Srebrenice. Plašim se da on medijskim ratom pokušava da izazove neke nove šatore i odlazak Bošnjaka sa ovih prostora. Nije Ćamil Srebrenica, niti je Ćamil bošnjački narod. Ja sam ono što jesam, a vreme je sud onog što sam obećao narodu. Zato pozivam Bošnjake na dogovor, da idemo dalje i počnemo da radimo“, napisao je Grujičić.

   

  Foto Tanjug/video, arhiva

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com