• Novosti online

  Ko ne glasa za SNS – taj će da dobije otkaz ??? (AUDIO)

  Na društvenim mrežama osvanuo je snimak na kom se čuje neimenovani funkcioner SNS iz Bora u žustroj raspravi sa rukovodiocima preduzeća, kao i članovima SNS-a oko sigurnih glasova ove partije. Na snimku se čuju pretnje otkazima radnicama koje nisu poslušni.

  Nakon generalnog direktora RTB Bor Blagoja Spaskovskog, koji je svojom bahatošću dospeo u medije prošle nedelje kada je vređao ženu zbog fizičkog izgleda zbog lepljenja predizbornog materijala Srpske napredne stranke u ovom gradu, još jedan, za sada nemenovani funkcioner naprednjaka, pokazao je svu količinu bezobzirnosti i bahatosti koje poseduje na jednom od sastanaka sa lokalnim funkcionerima i članovima SNS u Boru.

  Naime, na društvenoj mreži „Jutjub“ je osvanuo snimak na kom se čuje ovaj naprednjak u žustroj raspravi sa funkcionerima kao i članovima SNS-a oko „sigurnih glasova“ ove partije.

  Na snimku se jasno čuje kako preti otkazima radnicama koje ne žele da daju „siguran“ glas za njih, jer na taj način borski naprednjaci ne mogu da ispune kvote ove partije u predizbornim aktivnostima.

  Preslušajte snimak:

  https://www.youtube.com/watch?v=CZ5zD01Kw70

  Podsetimo, posle prošlonedeljnog skandala Spaskovskog, kada je vređao radnicu zato što je „ružna“, morao je da reaguje i lično joj se izvini i premijer Vlade Srbije Aleksandar Vučić.

  Videćemo da li će posle novog borskog gafa uslediti i sankcionosanje nekog od odgovornih …

  У име @sns_srbija и у лично име, најискреније се извињавам госпођи из Бора коју је Благоје Спасковски увредио.

  Izvor: http://www.espreso.rs

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com