• Gradovi

  КУДА ЗА ВИКЕНД?

  Уколико овог викенда немате планираних обавеза, Планинарски савез Града Ниша, предлаже да искористите предстојеће лепе летње дане и са неким од наших планинарских клубова изађете у природу и уживате у лепотама планина Озрен и Девица, као и добром друштву увек расположених планинара.

  У суботу, 9. септембра, планинарски клубови “Железничар“ и “Мосор“ организују одлазак у Сокобању и акцију “Jедан врх, две планине-успон на Оштру Чуку“.

  Предвиђене су 3 стазе на планинама Девица и Озрен и то од најлакше, која представља праву шетњу по природи и коју препоручујемо деци и особама слабије физичке спреме, до средње и тешке за кондиционо спремније планинаре.

  Цена превоза је  500 динара, а организатор је припремио бесплатан ручак – планинарски пасуљ за све учеснике.

  Сви заинтересовани се могу додатно информисати или пријавити преко FB страница планинарских клубова “Железничар“ и “Мосор“, или на телефоне:  063/354229 (Нина Станковић) и 063/406025 (Владислав Ценић).

  У недељу, 10. септембра, Планинарско друштво “Сува планина“ све заинтересоване води на планину Девица.

  У организацији овог друштва, такође су предвиђене две стазе за све нивое планинара, које воде од Шопура, преко Оштре Чуке до врха Чапљинац на 1187мнв.

  Цена превоза је 700 динара, а додатне информације и пријаве можете добити на FB страници планинарског друштва “Сува планина“ или телефон 069/4230968 (Миле Митић).

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com