Zabava

Najoriginalniji filmski parovi na pragu zrelosti

The Grand Budapest Hotel – Zero i Agata

On je bio niski potrčko sa užasno nacrtanim brkovima, a ona mlada pekarka sa belegom u obliku Meksika na licu. I voleli su se. Nakon što su preživeli zaveru zločinaca i veliku pucnjavu, venčali su se. Ali nažalost, Agata se razbolela od pruskog gripa i umrla dve godine kasnije zajedno sa novorođenim dečakom.

True Romance – Klerens Vorli i Alabam Vajtmen

Klerens Vorli i Alabama Vajtmen; njihova ljubavna priča odlazi u istoriju kao jedna od najromantičnijih svih vremena. Kao ljubavnici koje su zvezde spojile – ona devojka na poziv koja voli kung fu, a on biznismen koji voli kung fu za koga šef i unajmljuje Alabamu – oni osptaju uprkos svim šansama; ubitačno priviđenje Elvisa Prislija, ubistvo podvodnika, bekstvo sa ukradenim novcem i kokainom, nekoliko opasnih tuča, lažni posao sa drogom, veliku pucnjavu u kojoj bukvalno svi umiru. Na kraju otputuju u Meksiko da započnu novi život, a Alabama rađa dete kome daju ime Elvis. E to se zove prava romantika.

Heathers – Veronika Sojer i Džej Di

Kažu da je najgore kada se zacopaš lošeg momka, a Veronika Sojer je pala na najgoreg. U početku je bio prosečan tinejdžer pobunjenik, obučen od glave do pete u crno, ali posle improvizovane partije stip kriketa, Veronika shvata da je to više od simpatije. Onda su stvari postale malo čudne, a Džej Di je počeo da ubija sve kul klince u školi i nameštao da izgleda kao samoubistvo. A u stvari je to radio da bi zaštitio Veronikinu čast. Ipak, pošto su leševi počeli da se gomilaju usled njene tinejdžerske anksioznosti, i kada je otkrila da Džej Di planira da digne školu u vazduh, Veronika je morala da ga upuca. Na kraju je sam sebe razneo uz zvuk Veronikinih suza. Ponekad, kada volite nekoga, morate da ga pustite.

Blue is the Warmest Colour – Ema i Adel

A sada priča koja slama srce… Kažu da se prva ljubav ne zaboravlja; kako bi i mogla, kada se zaljubite u nekoga kao što je Ema? Plavuša, boemkinja, umetnica, aktivistkinja, i neko ko je potpuno opušten u vezi sa svojom seksualnošću, za Adel, Ema predstavlja sve što ona nije. Njihova ljubav je opsesivna, konzumirajuća, bolna, koja, kada vas jednom obuzme, teško možete da joj se oduprete. Naravno, kada neko u tome uspe, pustoš koja ostaje bude nepodnošljiva. Ali kao što je još jedan mudar čovek koji nije iz Mulen Ruža jednom rekao, „bolje da si voleo i izgubio, nego da nikada nisi ni voleo.“

10 Things I Hate About You – Ket i Patrik

U početku sve je bila smicalica, ako Patrik uspe da ukroti oštrokondžu i odvede otpadnicu Ket na maturu, njen otac Valter bi bio primoran da pusti mlađu i mnogo popularniju ćerku, Bianku, da ode na matursko veče. Sve to odgovara novom klincu Kamerunu, koji je zaljubljen u Bianku i plaća „lošem momku“ Patriku (kažu da je jednom pojeo živu patku, sve osim kljuna i nogica) da omađija i prevari Ket. Iako ga je oladila na početku, posle uzbudljive partije pejntbola i živog performansa sa marševačkim bendom, Ket se polako zaljubljivala u Patrika. Prirodno, otkrila je dogovor između Kamerona i Patrika, a to je trenutak kada Ket napiše jednu od najromantičnijih soneta svih vremena o stvarima koje mrzi kod Patrika. Ono što nije znala je da se ustvari i Patrik u nju zaljubio. Ipak, to saznaje kada joj on od Kameronovog novca kupi gitaru, jer je otpadnica i želi da osnuje bend. Žive srećno do kraja života.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh