Zabava

PUF: Srbiji potreban „Noćni resor“

 

1 (1)Pokret Ujedinjenih fantoma (PUF) u toku jučerašnjeg dana dobio je poziv iz predsedničkog kabineta radi konsultacija sa predsednikom Srbije oko izbora mandatara za sastav nove Vlade.

S obzirom da ovaj pokret funkcioniše samo u noćnim časovima u tom periodu se i očekuje sastanak sa Predsednikom Vučićem.

Sastanak neće biti održan na Andrićevom vencu već na tajnoj lokaciji jer predstavnici ovog pokreta, dok pregovaraju, moraju nešto i da ruše.

Početni predlog bio je da sastanak bude održan u Hercegovačkoj ili Jajincima ali pošto se tamo posao već odradio, odustalo se od te ideje.

Predstavnici ovog pokreta od sastanka očekuju mnogo, a koji bi resor eventualno mogli da vode zavisi od toga da li će budući premijer raditi kao i ex premijer 24,00 h, pogotovo noću.2 (1)

Srbiji je potreban „Noćni resor“ kako bi se sve noćne aktivnosti stavile u legalne tokove.

Srpska napredna stranka smatra da posao mandatara treba da bude poveren nekom iz redova članova SNS-ke, i Pokret ujedinjenih fantoma se slaže sa tim predlogom jedino ako posao mandatara bude poveren Siniši Malom.

Uspeh pregovora  je interesu i vladajuće stranke i cele zemlje.

Ali ako se dogovor ne postigne predstavnici ovog pokreta spremni su da PUFnu, i na tome intenzivno rade, naravno u noćnim satima!

Pokret ujedinjenih fantoma

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh