• BG

  Naslovna strana za subotu, 1. april 2017. godine

   

  Naslovna strana za subotu, 1. april 2017. godine

   

  Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od subote pišu o izborima za predsednika Srbije 2. aprila, nepokretnoj imovini bivše Jugoslavije, kao i o jedinstvenoj transplantaciji materice u Beogradu.

  ALO – Pod naslovom „Neka nam samo kaže što nam ubi Jelenu“, list piše o godišnjici još nerasvetljenog ubistva pevačice Jelene Marjanović.

  BLIC – Pod naslovom „‘Morava’ novo srpsko oružje“ list piše da bi Vojska Srbije ove godine u sklopu modernizacije mogla da predstavi i novi samohodni višecevni bacač raketa „morava“. „Bliznakinja dala matericu da bi mogla da rodi“, o prvoj transplantaciji materice u Beogradu. „Tači pravi vojsku da se spase“, list piše da je predsedniku Kosova Hašimu Tačiju ugrožena funkcija, pa zbog toga pokreće inicijativu o formiranju Vojske Kosova.

  VEČERNJE NOVOSTI – „Bliznakinji donirala matericu da zatrudni“, o transplantaciji materice u klinici u Beogradu. „Beograd Hagu neće izručiti troje radikala“, o odlučnosti Vlade Srbije da ne izruči troje radikala, za kojima je Interpol raspisao crvenu poternicu. „Let od Srbije do Kine za 500 evra“, list piše o pregovorima predsednika Srbije i premijera Kine, Tomislava Nikolića i Li Kećijanga o otvaranju linije Beograd-Peking.

  DANAS – „Todorić odlazi, firme nisu ugrožene“, list piše da je postignut dogovor Agrokora s bankama poveriocima. „Srbija bira predsednika“, o predsedničkim izborima u nedelju, 2. aprila na kojima će gradjani birati izmedju 11 kandidata. „Policija i tužilaštvo ćute o ulozi Milenijum tima“, o prvoj presudi u slučaju rušenja objekata u beogradskoj četvrti Savamala protiv kompanije koja izvodi radove u „Beogradu na vodi“.

  INFORMER – „NATO kreće u lov na Srbiju“, list piše da će NATO pokušati da se proširi i na Srbiju.

  KURIR – Pod naslovom „Optužili su me da sam ubio Jelenu, a ja sam je voleo kao majku“, list piše o godišnjici ubistva pevačice Jelene Marjanović.

  POLITIKA – „De Niro bacio oko na rezidenciju SFRJ“ u Njujorku, o deobi nepokretne imovine bivše Jugoslavije. „Jedinstvena transplantacija materice obavljena u Beogradu“, o prvoj na svetu transplantaciji materice gde su davalac i primalac organa bile jednojajčane bliznakinje, obavljenoj u Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj u Beogradu. „U klinču zbog ‘Agrokora'“, o slučaju blokiranja računa „Agrokora“.

  SRPSKI TELEGRAF – „NATO kreće u lov na Srbiju“, list piše o upozorenjima Rusije da NATO posle Crne Gore želi da se proširi na Srbiju

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com