• BG

  Nova stranka: Bogdan Laban da snosi odgovornost

   

  Nova stranka: Bogdan Laban da snosi odgovornost

   

  Nova stranka saopštila je danas da maltretiranje asistenta na Gradjevinskom fakultetu Vladimira Polovine potvrdjuje da je Srpska napredna stranka (SNS) „teror i nasilje zavela kao legitimne metode vladanja, a od Srbije napravila svoju privatnu mafijašku državu“.

  Nova je povodom pretnji koje je uputio gradonačelnik Subotice Bogdan Laban Polovini posle čega je Polovina i pretučen, navela da je „naprednjačka praksa korišćenja unajmljenih batinaša za obračune sa neistomišljenicima očigledno metastazirala, te su i nosioci najviših javnih funkcija besramno preuzeli uloge siledžija sa rečnikom iz kriminalnog miljea“.

  Ta stranka je u saopštenju navela da Laban ima sumnjivu diplomu magistarskih studija, da je promenio više stranaka od Socijalističke partije Srbije, preko Demokratske stranke Srbije do Srpske napredne stranke i da, kako su naveli, ceo radni vek opstaje na „kičmi“ javnih preduzeća.

  Nova stranka navodi da je zastrašuje što je Polovina posle prijave maltretiranje bio pritvoren umesto da se postupilo po njegovoj krivičnoj prijavi.

  Laban mora da snosi i političku i krivičnu odgovornost, navodi Nova i dodaje da zahteva njegovu najhitniju smenu, a od nadležnih policijskih i pravosudnih organa zahteva da postupe profesionalno i ovaj slučaj rasvetle, a vinovnike adekvatno kazne.

  Gradonačelnik Subotice i funkcioner SNS Laban potvrdio je danas da je pretio Vladimiru Polovini da će mu „iščupati grkljan“, ali je demantovao optužbe da je tog čoveka i šamarao, i izvinio se zbog „neprimerenog“ rečnika koji je koristio.

  Laban i Polovina sastali su se u subotu u jednom subotičkom hotelu, navodno zbog plakata izlepljenih po celoj Subotici na kojima je pisalo „Bogdane, Bog je ljut“.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com