BG

ПОМЕРИМО ГРАНИЦЕ ВАНТЕЛЕСНОМ ОПЛОДЊОМ

ПОМЕРИМО ГРАНИЦЕ ВАНТЕЛЕСНОМ ОПЛОДЊОМ
19 мај (субота) 2018.године, САЛА ЛУТKАРСKОГ ПОЗОРИШТА од 12 часова

Kолико пута сте од пријатеља чули да имају проблем да добију бебу? Kолико им је требало времена да стигну до прве вантелесне оплодње? Много, зар не?

Удружење Шанса за родитељство за све заинтересоване парове и појединце којима су потребне информације о процесу вантелесне оплодње организује јединствену трибину под називом: „Померимо границе вантелесном оплодњом“.

Трибина ће се одржати 19. маја у сали Луткарског позоришта, ул.Булевар Зорана Ђинђића бр.7 у Нишу с почетком у 12 часова.

Предавачи на Трибини су еминентни стручњаци из области стерилитета и вантелесне оплодње из Србије и иностранства и говориће на тему поступка биомедицински потпомогнуте оплодње, донације и пратећих анализа и припрема за улазак у поступак вантелесне оплодње.

Предавачи и гости на трибини су: проф. др Јасмина Поповић, начелница Одељења за хуману репродукцију KЦ Ниш, др Небојша Марковић из Специјалне болнице за лечење стерилитета „Спебо медицал“ (Лесковац), др Паппас Христос из грчке клинике „Ембyолаб“ (Солун), проф. др Весна Kопитовић из Специјане болница Ферона (Нови Сад) и др Милица Јаничијевић из Специјалне болнице са породилиштем „Јевремова“ (Београд).

Након официјалног дела предавања на одређене теме о лечењу неплодности, одржаће се дискусија са присутним паровима и појединцима.

У организацији Удружења Шанса за родитељство након завршених предавања биће организоване индивидуалне потпуно бесплатне консултације за парове и појединце са присутним стручњацима.

Сви заинтересовани, због ограничености пријаве, бесплатне консултације са лекарима могу заказати на телефон Удружења 061/624-5224 или на мејл инфо@сансазародитељство.орг.рс .

Удружење Шанса за родитељство – Удружење парова Србије у борби за потомство је добровољна, невладина, непрофитна организација настала као подршка паровима који се боре са инфертилитетом у Србији.

Циљ Удружења је да укаже на проблеме са којима се парови суочавају и кроз друштвено деловање утиче на њихово превазилажење и испуњење циљева у вези са побољшањем како услова тако и критеријума за поступак вантелесне оплодње (ВТО) на рачун РФЗО.

Удружење је основано у септембру 2016. године и члан је кровне европске асоцијације Фертилитy Еуропе.

Само интегрисаним одговором друштва може се постаћи коначни циљ Удружења – да свако добије шансу да буде родитељ.

Н.П.

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh