• BG

  Повредили службеника Унмика и глувонему особу

  У Клиничко-болнички центар Косовска Митровица примљена су још два повређена лица са подручја општине Зубин поток, од којих је један руски држављанин.

  Према речима заменика директора КБЦ-а Косовска Митровица др Златана Елека, примљен је руски држављанин Михаил Красношченко (1956), радник Унмик администрације који је на Косову двaдесетак година.

  Он је задобио тешке повреде главе и лица и смештен је на Одељењу интензивне неге КЦБ Косовска Митровица где ће бити под 24-часовним праћењем.

  Други повређени у акцији албанских специјалних јединица у Зубином Потоку је Развигор Цветић (66), глувонема особа, који је повређен када је кренуо у продавницу.

  Он је такође задобио тешке повреде главе и лица тако што је, како је навео др Елек, шутиран чизмама у пределу носа и десне орбиталне регије, ударан кундаком, а у пределу леђа шутиран чизмама од стране специјалаца.

  „Обојица су смештени у јединици интензивне неге и тренутно су на праћењу.

  Не знамо како ће се њихово стање даље развијати. Постоје тенденције да чак буду транспортовани у неку другу здравствену установу на територији Републике Србије”, рекао је Елек Танјугу.

   

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com