Kultura

Stand up Srđana Dinčića u Domu sindikata

srđan dinčićFoto: Standup.rs

Ulaznice za nastup Srđana Dinčića su u prodaji, pa požurite!

Povezane vesti

Novi stand up Srđana Dinčića „Đavo iz jagode“ je na turneji po gradovima u Srbiji, od novembra 2015. Obišli smo više od 20 gradova a sada je na redu velika beogradska premijera u Dvorani Doma sindikata i to 2. aprila od 20 sati.

Srđan Dinčić je poznat kao fenomenalan stand up komičar, jedan od scenarista emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, kao i učesnik / voditelj emisije „Četiri i po muškarca“ a sa organizacijom Standup.rs snimao je emisiju Stand up & more za Comedy central Extra.

Ima iza sebe skoro hiljadu nastupa u proteklih pet godina, a osim toga bio je učesnik svih festivala stand up komedije u regionu, dok je jedan od headlinera StandUpFest-a već petu godinu.

Dva one man show-a koje izvodi proteklih godina jesu „Ispod nevidljivog kišobrana“ i „Laž prema istinitom događaju“.

U 2013. godini je imao prilike da nastupi i najavi dva velika komičara, Eddie Izzard-a i Dylan Moran-a koje je tada ugostila u Beogradu organizacija Standup.rs.

Matični klub organizacije Standup.rs je Ben Akiba comedy club & bar, gde Srđana Dinčića možete pogledati u klubskoj atmosferi ali ne samo njegov stand up nastup već i njegov nastup sa kolegama, u okviru programa „Improvizacija komedije“.

Ovako svoj novi stand up vidi Srđan:

„Đavo iz jagode“ je topla ljudska priča između ostalog i o tome kako se trideset kilograma plašljivog krzna trese zbog grmljavine, tinejdžerka mrzi svet a posebno svoje šiške, kako jedan ucveljeni mladić otkriva svojstva vagine koja mogu promeniti tok čovečanstva, a najgori tata ikad se bori za svoje mesto pred televizorom sa koga se čuju vesti da su neki ljudi umrli ali da će se živeti bolje. A sigurno hoće već sledeće godine. Ili one tamo…

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici – MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh