Zabava

Stručnjak za ruke kaže da su šake Donalda Trampa “dečije” i “užasno istrošene”

Nizak udarac desio se prošle nedelje na debati republikanaca kada je Donald Tramp podigao ruke. Obratio se Marku Rubiu: „Pogledaj moje ruke. Nikada niko nije obraćao pažnju na njih. Da li su ovo male šake?“. Dok se publika smejala, Tramp je nastavio: „Misliš na moje šake – ako su male, sigurno je još nešto malo. Ja vam garantujem da tu u stvari nema nikakvih problema. Garantujem“.

„U redu, idemo dalje“, rekao je moderator debate, očigledno zbunjen i bez ideje kako da prevaziđe ovaj momenat.

Ali, Tramp nije bio spremen da krene dalje. Nakon debate, prišao je novinaru da bi uporedili veličinu šaka. Rekao mu je: „Moje šake su veće od tvojih“. Insistirao je i na tome da su njegove šake „normalne veličine“ i „veoma lepe“.

Opsesija da ljudima govori o veličini svojih šaka stara je decenijama, da, decenijama. Navodno je sve počelo kada je Grejdon Karter, sada urednik Vanity Fair-a, odlučio da napravio internu šalu. Prošle godine je u editorijalu o šali napisao sledeće:

„Poput ostalih koji su navikli da zlostavljaju druge, Tramp ima tanku kožu. Nema ništa protiv da govori najužasnije stvari o drugima, ali, ako čuje i najmanji šapat koji preti da naruši sliku koju ima o sebi, počinje da reži poput zveri zarobljene u kavezu. Kako bih ga iznervirao, nazvao sam ga „prostakom kratkih prstiju“ u Spy magazinu. To je bilo pre više od četvrtine veka. Do dana današnjeg, sa vremena na vreme dobijem pismo od Trampa. Obično sadrži neku njegovu fotografiju, obično iz nekog magazina. Na svakoj od tih fotografija je markerom zaokružio šake u ludačkom naporu da pokaže kako su mu prsti dugi. Skoro mi je žao jadnička, jer meni, njegovi prsti i dalje deluju nenormalno zdepasti“.

Tramp je poveo svoje prste na partiju golfa, 2013. godina, fotografija:Patrick Farrell/Miami Herald/MCT, Getty Images

Poput mnogih tema o kojima se rasravlja na debatama, veličina Trampovih šaka i vitkost prstiju su kontroverza sa dve strane, ali, samo jedna može biti tačna – Da li su mu šake velike i predivne, kako tvrdi, ili su prosto patetično male i debeljuškaste?

Kako bih dobio nepristrasno mišljenje, nazvao sam Deni Korvin, agenta modne agencija Parts Models. Ova agencija se bavi nalaženjem modela za šake, noge, stopala, time se bave od 1986. godine.

Pošto Korvin nije mogla da pogleda Trampove šake uživo, poslao sam joj kolekciju fotografija.

Nije bila ni malo ljubazna.

Da li je ovo šaka predsednika države? fotografija: AP Photo/Carlos Osorio

– Ne izgledaju zdepasto, ali deluju detinjasto. To je veličina dečije šake. Manje su nego što biste očekivali od osobe njegove visine. On nije nizak čovek, tako da je normalno očekivati da ima duže, muževnije prste – kaže.

Ovo je eho onoga što je Rubio govorio za vreme kampanje: „On je visok skoro 190 cm, zato ne mogu da razumem kako ima šake osobe od 160cm“.

Osim što je prokomentarisala dužinu Trampovih prstiju, Korvin kaže da su Trampove šake „užasno istrošene“. Kaže da pretpostavlja da Tramp previše često igra golf na jakom suncu. Objašnjava da kada se traže modeli za šake, jedna od najvažnijih stvari je ujednačena boja kože. Važan je i oblik, kakvi su nokti i da li ima zanoktica.

Nakon što je pogledala jedan veoma krupan kadar Trampovih ruku, rekla je da je crvenilo i više nego očigledno.

– Očigledno je da previše vremena provodi na suncu ida ne vodi računa o svojim šakama – kaže.

Marko Rubio može biti ponosan na svoje šake, fotografija: AP Photo/Carlos Osorio

Sa druge strane, Rubio ima prvoklasne šape.

– Ako ne uspe u politici, definitivno bi mogao da radi kao model. Njegove šake su lepog oblika, koža izgleda dobro. Te šake izgledaju prilično dobro. Njega bih uzela kao model – kaže Korvin.

Kakva je stuacija sa Tedom Kruzom? Korvin kaže da Ted ima vitke ruke.

– To ne biste očekivali sudeći po obliku njegovog tela – kaže.

Međutim, i njega bi zaposlila kao model. Kaže da Tedove šake „imaju dozu elegancije“.

– Obzirom da radimo sa vodećim reklamnim kompanijama i reklamiramo najpopularnije proizvode, veoma smo selektivni kada biramo modele, piše na sajtu agencije za koju radi Korvin.

Tramp, kao što već pretpostavlajte, ne bi mogao da radi kao model.

Pratite VICE na Facebooku, Twitteru i Instagramu

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh