• Politika

  Šutanovac: DS i dalje otvoren za saradnju sa strankama koje žele da smene aktuelnu vlast

  Lider Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac kazao je da je ta stranka i dalje otvorena za razgovore sa svim gradjanskim strankama koje žele da smene aktuelnu vlast.

  „Mi i dalje pozivamo na odgovornost i saradnju sa svima koji žele da smenu ove vlasti. Verujemo da nema vremena za čekanje, jer je SNS u kampanji od kada su preuzeli vlast u Beogradu, a u poslednjim mesecima intenzivno“, kazao je Šutanovac u intervjuu za sutrašnje izdanje lista Danas.

  Upitan o tome ko će biti kandidat DS za premijera ukoliko se on kandiduje za gradonačelnika Beograda, Šutanovac je kazao da Demokratska stranka ima kandidate za sve pozicije i da je na organima stranke da donesu najbolju odluku.

  On je dodao da je i Zoran Djindjić bio gradonačelnik Beograda kao predsednik DS i istovremeno predvodnik borbe na državnom nivou za demokratsku Srbiju.

  Govoreći o koaliciji sa Srpskom naprednom strankom, Šutanovac je kazao da DS nikada nije i neće saradjivati sa njima i dodao da je svaka insinuacija o mogućoj saradnji puki pokušaj da se „demokrate unize, a da SNS ubere neki politički poen“.

  „Prosto mi je neverovatno da neko može da poveruje u organizovanu kampanju o navodnoj ‘saradnji’ sa SNS“, rekao je Šutanovac.

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com