Kultura

Teatar Le Studio vas čeka… (repertoar)

Novu teataresku godinu u pozorištu Le Studio u subotu, 16. januara od 20 časova otvara najpopuarlnija komedija „Raspareni par“, koja je imala više od 50 igranja.

Rađena je po kultnom filmu „Odd couple“, a adaptirana je u potpunosti u srpski kontekst. U „Rasparenom paru“ ćete prepoznati sebe, svoje prijatelje, vaše fore i navike – svakodnevnicu koju volite. Ovo je priča o dva dugogodišnja prijatelja – Srećku i Raši, koji sticajem okolnosti počinju da dele stan u Beogradu. Međutim, njihove ideje, navike i životni stilovi se baš i ne poklapaju… Da li će prijateljska ljubav pobediti goleme probleme ovog rasparenog para?

Le Studio, predstava Raspareni parFoto: Le Studio/Danilo ČečevićIz predstave „Raspareni par“

Teatar Le Studio je ušuškan na donjem Dorćolu više liči na dnevnu sobu ili vaš omiljeni bar, nego na pozorišta na koja ste navikli. Dočekaće vas nasmejani tim pozorišta i prijatna atmosfera sa odličnom muzikom, smestićete se u neobična sedišta (tu su kauči, neobične stolice) i sačekati početak predstave.

Predstave se igraju na metar od vas, one su žive, zabavne i direktne – svaka je različita i sa svakom ćete se povezati. A posle vas očekuje nastavak večeri u opuštenoj atmosferi sa glumcima predstave.

„Želimo da proslavimo sa našom publikom ulazak u treću godinu redovnog repertoara. I pored svih problema sa kojima se susrećemo kao nezavisno pozorišne (nedostatak podrške i sredstava), uspelimo smo da istrajemo u borbi za ono u šta verujemo – pozorište koje živi (#pozoristezivi) i koje zaista pripada publici“, rekli su nam Le Studija.

Više informacije o Le Studiju možete pronaći na sajtu www.lestudio.rs

Link Izvora

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh