Hronika

Ухапшен Врањанац који је пуцао у дискотеци Драма и тешко ранио младића

krv hronikaПрипадници Министарства унутрашњих послова, расветлили су тешко убиство у покушају извршено у Врању и ухапсили осумњиченог, као и осумњиченог за непријављивање кривичног дела и учиниoца и помоћ учиниоцу после извршеног кривичног дела.

У полицијској акцији, припадници Министарства унутрашњих послова у Врању, у сарадњи са Жандармеријом, ухапсили су Л.С.(24 из тог града, због постојања основа сумње да је починио кривична дела тешко убиство у покушају, разбојништво и недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја.

Сумња се да је Л.С. 16. јула ове године, у дискотеци, у Врању, из кратежа који је нелегално поседоваo, испалио хитац у тридесетједногодишњег мушкарца, који је задобио тешке телесне повреде.

Након тога осумњичени је са Ж.Ђ. (18), који је ухапшен због постојања основа сумње да је починио кривично дело непријављивање кривичног дела и учиниoца и помоћ учиниоцу после извршеног кривичног дела, и са још једним малолетним лицем побегао такси возилом.

Током вожње Л. С. је, како се сумња, од возача таксија, уз претњу пушком, одузео 6.000 динара и личну карту.

Осумњиченима Л.С. и Ж.Ђ. одређено је задржавање до 48 сати, након чега ће уз кривичну пријаву у законском року бити приведени Вишем јавном тужилаштву у Врању, док ће против малолетнице због постојања основа сумње да је починила кривичнa делa непријављивање кривичног дела и учиниoца и помоћ учиниоцу после извршеног кривичног дела, по налогу тужилаштва, бити поднета кривична пријава у редовном поступку.

Љ.П.

 

Klikni za komentar

Odgovori

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Na Vrh