• Crna Gora

  DPS: DF opet prosipa laži i gluposti

  PODGORICA – Demokratska partija socijalista, povodom saopštenje Demokratskog fronta da je odluka DIK-a o konačnim rezultatima izbora nelegitimna i da su izbori pokradeni, navela je da je DF „ponovo prosuo gomilu laži i gluposti“, bežeći od ključne teme u ovom trenutku za crnogorsko društvo.

  „Ko stoji iza kriminalne grupe koja je ubačena da terorističkim akcijama u noći nakon izbora zavije Crnu Goru u crno? Ko su nalogodavci, a ko njihovi politički sateliti u Crnoj Gori, sa zadatkom da nakon krvoprolića nasilno preuzmu vlast“? upitao je DPS.

  „Razumemo stoga panična ponašanja DF-a, poput sinoćnjeg performansa ispred sedišta DIK-a, kao i nesuvisla saopštenja, u kojima nastoje da zamenom teza skrenu pažnju javnosti sa njihove sramne uloge u nasrtaju na državu Crnu Goru“, naveo je DPS.

  Kako ističe vladajuća stranka u Crnoj Gori, od odgovornih političara bi bilo očekivano da prihvate još jedan izborni poraz, preispitaju svoju ulogu u njemu i odgovorno se odnose prema svojim partijama.

  „S obzirom na to da u DF-u sede politički diletanti, manipulatori, šverceri deviza, kamataši i plaćenici, od njih se može očekivati samo da nastave sa lažima“, tvrdi DPS.

  FOTO TANJUG/ RADE PRELIĆ

  Link Izvora

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com