• Istočna Srbija

  СВЕТСКИ ДАН ТУРИЗМА 2018

  СВЕТСКИ ДАН ТУРИЗМА 2018

  Удружење АзБуки и Туристичка организација Града Ниша организују обележавање Светског дана туризма у четвртак, 27.09.2018. године, са почетком   у 12:00 сати у Обреновићевој улици код Форума.

  У овој манифестацији учествује ОШ “Доситеј Обрадовић“, док ће активисти удружења АзБуки извршити интерактивно истраживање на тему утицај дигиталног развоја и иновација на туризам.

  Циљ истраживања је да сазнамо колико су грађани упознати са новитетима у дигитализацији са циљем унапређења информисаности грађана и страних и домаћих туриста Ниша о културно-историјским локалитетима и шта мисле на који начин се може побољшати промоција туристичких понуда  Града Ниша.

  Ове године тема Светског дана туризма је „Дигитални туризам“, те се фокусира на то како дигитализације у грани туризма подстичу инклузивност, јачање локалне заједнице као и стварање нових прилика за младе предузетнике.

  Туристичка организација Ниш, у сарадњи са Народним музејом Ниш је обезбедила карте за бесплатан улаз у све објекте – Арехеолошка сала, Ћеле кула,  Меморијални  комплекс-  Логор  ,,12.фебруар“,  које  можете  подићи  у инфо центру Туристичке организације Ниш, Обреновићева 38.

  Пункт  са  промо  материјалима  о  граду ће  бити постављен у Обреновићевој улици код Форума од 12h do 14h часова.

  Д.К.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com