• Južna Srbija

  Иван Босиљчић на „Медијана фесту“?

  Познати српски глумац посетио Градску општину Медијана

  Задивљујуће је све оно што ради Градска општина Медијана за децу и младе, утисци су Ивана Босиљчића, тренутно једног од најпопуларнијих глумаца модерне српске сцене, после пријема у овој нишкој општини.

  -Медијану знам од пре неколико година када је моја супруга Јелена наступала на позив ове општине, овде у парку.

  Пратим манифестације које организује ова нишка општина и радо ћу се прикључити некој од наредних.

  Нема мале публике, сви су подједнаки, а посебну пажњу треба посветити деци.

  Ту смо на истом задатку – каже Босиљчић.

  Председник Градске општине Медијана Небојша Коцић упознао је Босиљчића са догађајима и активностима које општина има, а од значаја су за пронаталитетну политику не само за општину, већ Ниш и Србију.

  -Оснивамо Фонд свете царице Јелене, из којег ће се средства користити у хумане сврхе, за лечење деце и друге потребе.

  Једном месечно одржаваће се концерти у Парку светог Саве, приход од карата али и смс порука сливаће се овај фонд – нагласио је Коцић и додао да општина размишља и о додели помоћи за четврто дете у породици, јер жели да предњачи у свему што се тиче најмлађих и повећању наталитета.

  Први човек највеће нишке општине каже да је сусрет са познатим глумцем прилика да му се укаже поштовање за то што ради, јер глумачки посао није лак и захтева много одрицања.

  Имајући у виду да je Босиљчић у последње време побрао симпатије публике и као певач, прилика је да се сагледају и неке могућности за сарадњу и његово учешће у манифестацијама које организује Градска општина Медијана.

  Иван Босиљчић ће у Нишу за 8. март имати два концерта, и оба су распродата. Ову врсту његовог наступа неки називају концертом, други представом.

  Сам Босиљчић наводи да је то „глумачка исповест“ и прилика да кроз стихове познатих писаца каже шта има о љубави, животу, о свему и да је његов терен театар а не велике музичке сцене.

  Д.К.

  Klikni za komentar

  Odgovori

  Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

  Na Vrh
  Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com